Kitaplar
Tazarru ve Niyaz
Seni her türlü noksan sıfatlardan tenzih ederiz.
Seni hakkıyla tesbih edemedik, ey “Yedi gök ve yer ve bunların içinde bulunanlar tarafından tesbih edilen”.! Sen bütün noksan sıfatlardan berisin. Gök ve yer ve bütün masnuat bütün tesbihatıyla seni tesbih edip anmaktadır. Bütün mahlukatın hamd ü senaları sanadır.
Seni bütün noksan sıfatlardan tenzih ederiz. Yer ve gökle birlikte bütün peygamberlerin, velilerin ve meleklerin (üzerlerine salât ve selam olsun) her türlü tesbihatlarıyla seni tesbih edip anarlar.
Seni bütün noksan sıfatlardan tenzih ederiz. Kâinat, Habib-i Ekrem’inin (sallallahu aleyhi ve sellem) yapmış olduğu bütün tesbihatıyla ve resulü azamının bütün tahmidatıyla, en mükemmel salavatıyla ve eksiksiz selamlarıyla sana hamd edip tesbih eder.
Seni her türlü noksan sıfatlardan tenzih ederiz. Ey, bu kâinatın, Muhammed aleyhissalatü vesselamın tesbihatının sadalarıyla zatını tesbih ettiği Allahım! O, (a.s.m) öyle bir zattır ki, sana olan tesbihatının sesleri, asırların dalgaları ve nesillerin toplulukları üzerinde dalgalanmaktadır.
Sayfalar
123456789101112131415161718192021222324252627
Lügat