Kitaplar
Delâili'n-Nur
Allahım! En faziletli salavatın, en mükemmel tahiyyatın, en güzel selamların; peygamberliğin başlangıcı ve sonu, risalet semasının güneşi, en parlak nur, en temiz sır, kıyamet gününde havuzun ve kevserin ve şefaatin sahibi, meleklerin ve insanların efendilerinin efendisi, insanlara karşı Hakk’ın hücceti, peygamberlerin sultanı, asfiyanın bürhanı, alemlerin rabbinin sevgili kulu, efendimiz ve mevlamız olan Muhammed sallallahu aleyhi ve selleme ve onun bütün al ve ashabının üzerine olsun.
Allahım! Kalplerin tıbbı ve ilacı, bedenlerin afiyeti ve şifası, gözlerin nuru ve ışığı olan efendimiz Muhammed’e, onun âl ve ashabına salât eyle.
Allahım! Kendisiyle düğümlerin çözüldüğü, sıkıntıların dağılıp giderildiği, ihtiyaçların yerine getirildiği, maksad ve gayelere ulaşıldığı, güzel sonuçlara varıldığı, şerefli yüzü hürmetine bulutlardan yağmurların indiği efendimiz Muhammed’e, onun âl ve ashabına, her göz açıp kapama müddetince, her nefes alıp vermemizde, ilminde var olup bilinen varlıklar sayısınca salat eyle.
Sayfalar
12345678910111213141516171819202122232425
Lügat